Kategóriák
Termék részletek


Bicafé Ristretto kapszula (10 darab) - Espresso coffee (30/40 ml) - Nespresso kompatibilis

Bicafé Ristretto kapszula (10 darab) - Espresso coffee (30/40 ml) - Nespresso kompatibilis
  • Bicafé Ristretto kapszula (10 darab) - Espresso coffee (30/40 ml) - Nespresso kompatibilis
699 Ft

Kávéélmény Portugáliából - Bicafé Ristretto Nespresso-kompatibilis®* kapszula.

A Bicafé-t 1974-ben alapították, Portugáliában. Céljuk kezdetektől fogva a karakteres, intenzív kávéélmény szélesebb körben elérhetővé tétele volt. Az ellátási-lánc teljes felügyeletét maguk végzik, a kiváló minőség elérése érdekében. Ez magában foglalja a zöld kávé importját, a pörkölést, csomagolást és disztribúciót is.

Legyen szó akár szemes kávéról, őrölt kávéról, kapszuláról vagy POD-ról, mindet a legnagyobb odafigyeléssel készítik és ellenőrzik. Ennek köszönhetően, 45 éves működésük alatt, már több, mint 20 országban vannak jelen széles termékpalettájukkal.

Kávékapszulák készítésével 2010-ben kezdtek el foglalkozni. A választékban mindenki megtalálhatja a hozzá illőt. 100 % arabika, 100 % robuszta, vagy ezek különböző arányú keveréke mind megtalálható a szortimentben. Aki szereti a kései kávéélményt, vagy érzékeny a koffeinre, annak kiváló választás valamelyik koffeinmentes kapszula.

BIO Ristretto:

  • A rövidkávé szerelmeseinek. Kakaós, mogyorós ízvilággal.

 

* A Nespresso® védjegy nem tartozik sem a Bicafé – Torrefacção e Comércio de Café, Lda., sem más hozzá kapcsolódó cég tulajdonába.

  • Cikkszám
    289473
Webáruház készítés