Kategóriák
Termék részletek


Kóstoló csomag * Mombacho Coffee - frissen pörkölt kávé 250 g

Kóstoló csomag * Mombacho Coffee - frissen pörkölt kávé 250 g
1 Ft

Mombacho Coffee – frissen pörkölt kávé

 

Kávézók, éttermek, hotelek és cukrászdák részére kínálunk mindig frissen pörkölt kávét a lehető legkedvezőbb feltételek mellett.

 

www.coop.coffee

 

A hosszú idejű műanyag zacskós tárolás nem tesz jót a kávé élvezeti, gasztronómiai, értékének. Korábbi kellemes illata eltűnik és íze keserűvé válik.

 

Kínálja Ön is kávéját frissen pörkölve, akkor amikor a kávészemekben még a legtöbb a kellemes zamat és aroma.

 

Budapest belvárosi kávépörkölő üzemünkből a frissen pörkölt Mombacho Coffee kávékat azonnali kiszállítással kínáljuk kávézók, éttermek, hotelek, cukrászdák és egyéb vendéglátóipari helyek számára.

 

Kávépörkölő mesterünk által gondosan kiválasztott magas minőségű, illetve specialty minősítésű nyers kávészemekből a tökéletes ízharmóniák kinyerése érdekében kávéinkat mindenkor a származási termőterületének megfelelő gondos pörkölésnek vetjük alá, kinyerve belőle a Mombacho Coffee kávékra jellemző finom zamatokat.

 

A Mombacho Coffee kávék úgynevezett „singel origin”, azaz kizárólag egy adott termőterületről, vagy farmról származó nyerskávékból készülnek, nem keverjük (blendeljük) a kávékat máshonnan származó alapanyagokkal, mert a specialty coffee szemlélete szerint szeretnénk kávés utazásra csábítani fogyasztóinkat, megismertetve velük a különféle földrajzi kávétermő régiók jellemző zamatait.

 

Kávéink 100% arabica kávéfajtát tartalmaznak és azokat mindig a legfrissebben szüretelt termőterületekről Európába beérkezett kávétermésből, vagy pedig közvetlenül a kávéfarmokról vásároljuk. Mivel minden kávétermő területen máskor van a szüret, ezért év közben időszakosan más és más ízvilágot tudunk megismertetni vásárlóinkkal, mint például: Brazilia, Nicaragua, Ethiópia, Costa Rica, Panama, Kolumbia.

 

A kávékat a legmodernebb és technológiailag legfejlettebb Probat kávépörkölő géppel, számítógépes vezérléssel pörköljük, így biztosítva pörkölésről pörkölésre a mindenkori azonos és tökéletes csúcsminőséget.

 

A frissen pörkölt Mombacho Coffee kávék a gyártási folyamat végén alapos tesztelésen esnek át, pörkölési szintjüket műszerekkel ellenőrizzük, ízüket kóstolással – az SCA Speciality Coffee Association által meghatározott ízlelési protokollal – vizsgáljuk, mielőtt üzemünkben becsomagolnánk őket.

 

Hosszútávú partneri együttműködés keretében vásárlóinkkal szorosan együttműködve az elképzeléseiknek megfelelő költségszintű és egyedi ízvilágot megalkotó – akár saját márkás – frissen pörkölt kávét is kínálunk.

 

Kínálja Ön is vendégeinek a Nicaraguában őshonos motmot madárral díszített Mombacho Coffeet!

 

Kóstolja meg kávénkat Ön is – IGÉNYELJE ingyenes kávécsomagját!

 

A maradéktalan minőségi kávéélményhez elengedhetetlen jó minőségű kávéfőző és kávéőrlő készülékek beszerzéséhez és a baristák napi munkavégzéséhez szükséges tudásanyag elsajátításához betanítással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

  • * Ajánlatunk kizárólag vendéglátóhelyek számára elérhető!

  • Cikkszám
    538778
Webáruház készítés