Barista & Co Core French Press 3 csészés fekete

Raktárkészlet: Rendelhető
Barista & Co Core French Press 3 csészés fekete

A Core Coffee Press a választás azok számára, akik egy adagos műanyagmentes kávéfőzőt keresnek.

Csak rozsdamentes acélból és boroszilikát üvegből készült.

 

Kiváló bársonyos kávé – az optimális mikronszintű újrafelhasználható rozsdamentes acél szűrő sűrű és bársonyos kávét biztosít, a cafetiere kávéprés kávéhoz tartozó nehezebb testtel.

A Sustainable Choice - kizárólag kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból és hősokkvizsgálaton átesett boroszilikát üvegből készült, a kialakítás műanyagmentes, és baleset esetén pótalkatrészek állnak rendelkezésre.

 

Ergonomikus és könnyen tisztítható – a nagy üveg fogantyú úgy lett kialakítva, hogy kényelmes legyen a kézben tartani, amikor tele van forró kávéval, a Barista & Co nyilatkozatgomb pedig nagyobb stabilitást biztosít a merüléskor, és lehetővé teszi a szűrő egyszerű eltávolítását a tisztításhoz

 

Ütés ellen védett – a rozsdamentes acél talp megvédi az üveget a töréstől, miközben kivehető, így az üvegpohár mosogatógépbe helyezhető, így a keret kézzel mosható.

 

Bármilyen szögből kiönthető – az orvosi minőségű, rozsdamentes acél áramlási szűrő nem rontja el a kávé ízét, és az egyedülálló 360°-os kialakítás biztosítja a kiöntést anélkül, hogy a szűrőt a kiöntő kifolyóhoz kellene igazítani.

 

Tipp: Miután hozzáadott 15 g durva cafetiere őrölt kávét, csak 45 g / 45 ml forrásban lévő vizet adjon hozzá, és hagyja állni 30 másodpercig. Ezt a folyamatot "kivirágzásnak" nevezik, és lehetővé teszi a kávé gáztalanítását, és jobb ízű főzetet eredményez. folytassa a maradék víz hozzáadásával.

 

Anyaga: rozsdamentes acél és boroszilikát üveg

Űrtartalom: 350 ml

Szín: fekete

Méretek:

Gyártó: Barista & Co

11 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 111 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Brand
Barista & Co
Vonalkód
5060433794421
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
153310
Webáruház készítés
borgun_hu