Barista & Co Dial In tejkiöntő kanna 400ml acél

Raktárkészlet: NINCS
Barista & Co Dial In tejkiöntő kanna 400ml acél
Barista & Co Dial In tejkiöntő kanna 400ml acél
Barista & Co Dial In tejkiöntő kanna 400ml acél
Barista & Co Dial In tejkiöntő kanna 400ml acél

Professzionális rozsdamentes acél tejeskancsó, a Barista & Co.

 

Ha latte artról van szó, a professzionális szinten dolgozók megértik, hogy a kancsója számít. A súly, az egyensúly, a részletek. Ez a precíziós kancsó biztosítja, hogy rendelkezzen a művészet elsajátításához szükséges eszközzel.

 

A prémium anyagok és a piacvezető jellemzők a Dial In kancsókat új mércévé teszik a professzionális világban. A teljesítményre koncentrálva, anélkül, hogy szem elől tévesztené az esztétikát, elképzelhető, hogy soha nem lesz szüksége újabb tejeskancsóra.

 

Precíziós öntés – a speciálisan kifejlesztett és megtervezett szerszámok és szerszámok biztosítják, hogy minden kancsó +/- 1 mm-re szimmetrikus legyen, az éles kúpos kifolyó pedig tökéletes öntést biztosít.

 

Tartós és mosogatógépben mosható - 304-es orvosi minőségű rozsdamentes acélból készült, kopásálló titán bevonattal és csiszolt fém belsővel, a kancsó védett a gőzpálca sérülésétől, és készen áll a kereskedelmi használatra.

 

Kevesebb pazarlás és pontos tejgőzölés – A ferde nyílás lehetővé teszi a belső mérési jelek megtekintését, amikor a gőzpálca a kancsóban van, és biztosítja a megfelelő tejmennyiséget a gőzölés előtt és után

 

Higiénikus és kiegyensúlyozott – a lézerhegesztett fogantyú kiküszöböli a moshatatlan repedéseket, és ergonomikus kialakítású, hogy használat közben egyensúlyban legyen az ujjakon, míg a BCo logó finom fogást biztosít

 

Konzisztencia érintéssel – Az 1 mm-es átmérőjű acél lehetővé teszi, hogy a kancsót úgy tartsuk, hogy elérje az optimális, 65 fokos tejhőmérsékletet, a 3 mm-es korongos talp pedig örvényt hoz létre a konzisztens párolt tejhez, csökkentve az impulzusos öntést.

 

Anyaga: rozsdamentes acél, titán bevonattal
Méretek: 8,4x9,5x11,2 cm
Szín: acél
Gyártó: Barista & Co

7 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 77 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Brand
Barista & Co
Vonalkód
5060433794186
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
169607
Webáruház készítés
borgun_hu