Sima és bársonyos íz a legjobb holland kakaóporral. Fogyasztható hagyományos forró kakaós bögreként, vagy hidegen kihagyhatatlan desszertként. A csokoládéporral és félzsíros tej hozzáadásával egy csodálatos olasz stílusú forró csokoládé készíthető a kívánt sűrűséggel.
Az Almar 1968 óta gondosan válogatja össze az alapanyagokat, hogy kiváló termékeket kapjon a legigényesebb fogyasztók kifinomult ízléséhez.
egy adagonként csomagolt ivócsokoládé
a legjobb holland kakaóból készült 22/24 minőségben
gluténmentes, allergénmentes, vegán fogyasztásra is alkalmas
professzionális használatra alkalmas kávézókban, returantsban és szállodákban, valamint otthoni használatra
könnyen elkészíthető a kávéfőző párolójával, mikrohullámú sütővel, egyadagos csokoládégéppel vagy otthon egy edényben
Összetevők: cukor, porban oldódó kakaó, kukoricakeményítő, vanillin, természetes aromák
Allergén információ: tejet tartalmaz
Kiszerelés: 1 db egyadagos tasak / 15 db egyadagos tasak vitrinben
Súly: 450g (15 adagos tasak)
Gyártó: Almar Drink & food srl (Olaszország)
Hogyan készülj:
Öntsön 30 g csokoládéport 100/120 ml félzsíros tejjel. Főzze meg a keveréket a kávéfőző gőzölőjével.
Tegye a zacskó tartalmát egy edénybe, keverje össze 120 g tejjel és melegítse a kívánt állag eléréséig. A kész ivócsokoládét tedd egy csészébe, és élvezd.