Kategóriák
Termék részletek


Kávépörkölő serpenyő + AJÁNDÉK specialty nyers zöld kávé (100g)

-25%
Kávépörkölő serpenyő + AJÁNDÉK specialty nyers zöld kávé (100g)
  • Kávépörkölő serpenyő + AJÁNDÉK specialty nyers zöld kávé (100g)
  • Kávépörkölő serpenyő + AJÁNDÉK specialty nyers zöld kávé (100g)
19 900 Ft
Akció: 14 990 Ft
Kezdete: 2021.04.12   A készlet erejéig!

Legyél otthoni kávépörkölő mester - pörköld a friss kávét magadnak

Te is szereted a frissen pörkölt és őrölt kávé illatát? Ezentúl nem kell a kézműves kávét drágán megvásárolnod, amikor otthon is pörkölhetsz magadnak.

 

Ezzel a kávépörköléshez fejlesztett kávépörkölő serpenyővel gyerekjárték a kávépörkölés. 

 

Nem lesz szükséged a pörköléshez semmi másra csak egy tűzhelyre* és némi nyers zöld kávéra, pont olyan termőterületről származóra, amit te szeretsz.

 

Hogyan szereted a kávédat? Sötét, netán világos pörköléssel? Adott termőterületről származó (single origin), vagy keverék (blend) legyen?

 

Kísérletezd ki nyugodtan a számodra legjobban ízlő pörkölt kávét. Körülbelül 10 perc pörkölés után, már élvezheted is a finom frissen pörkölt kávédat.

 

A szép új kávépörkölő serpenyőd - köszöszönhetően az innovatív szabadalmaztatott desigjának és a minőségi rozsdamentes acél alapanyagnak, illetve a tölgyfából készült nyélnek - biztosítja, hogy hosszú évekig gond nélkül finom kávét pörkölhess vele.

 

Ezt a pörkölő működéséhez az elektromos áramot sem fogyasztja, nem ég le, ha benne felejted a kávéról pörkölés közben leváló ezüst héjat és magaddal viheted bárhová is mész.

 

* A pörkölés optimális elvégzéséhez gázégős tűzhely javasolt.

  • Cikkszám
    684122
Webáruház készítés